JM Slideshow Responsive

Turnsters Esmé Strijker en Kim van Zwol goed voor brons!

Turnsters Esmé Strijker en Kim van Zwol goed voor brons!

Afgelopen zaterdag werd in Nieuwleusen de plaatsingswedstrijd voor de vijfde divisie geturnd.
Belle Konterman en Iris Kijk in de Vegte mochten het spits afbijten bij de instappers. 
Voor hen was dit de eerste officiële wedstrijd. Belle werd knap 9e en heeft zich daarmee rechtstreeks geplaatst voor de finale. Iris werd knap 12e en mag in de play-off nogmaals proberen een finaleticket te bemachtigen. 
 
Bij de pupillen was het de beurt aan Hillyanne Veijer, Lianne Brassien, Edith Berghuis, Jasmijn Stoffelsen en Julia Dunnink.
De meiden begonnen de wedstrijd goed op sprong en brug. Lianne en Hillyanne wisten dit goed vast te houden, zij werden 9e en 10e. Jasmijn werd 15e, Julia, 13e en Edith 16e. Deze meiden mogen allen in de play-off nogmaals hun oefeningen laten zien. 
 
Jeugd 2 turnster Myrle Timmerman zat niet helemaal lekker in de wedstrijd. Hierdoor had ze op verschillende toestellen wat kleine foutjes. Ondanks alles werd Myrle nog keurig 17e. Ook Myrle mag via de play-off nog een plekje in de finale proberen te halen. 
 
Voor Kim van Zwol was dit de eerste wedstrijd Junior 5e divisie, vorig jaar turnde zij nog in de 6e divisie. Kim turnde een stabiele wedstrijd, met als uitblinker de hoogste score op brug. Door deze mooie resultaten heeft Kim het brons in ontvangst mogen nemen. 
 
Bij de senioren was het de beurt aan Esmé Strijker en Marit Klein. Marit turnde een goede wedstrijd, maar had helaas wel wat kleine foutjes. Marit eindigde als 21e en mag ook naar de play-off. Esmé turnde een strakke wedstrijd en mocht daardoor het brons in ontvangst nemen. 
 
 
email this page