JM Slideshow Responsive

GVN 5x overijssels kampioen

GVN 5x overijssels kampioen

 
 

GVN uit Nieuwleusen  trad afgelopen in Ommen  voor de Overijsselse TurnKampioenschappen Groepsspringen ABC niveau, met bijna de voltallige selectie aan , dat betekende veel groepen en de mogelijkheden om ook in de prijzen te vallen.
 
In de ochtend waren de turnsters uit de C en B aan de beurt.

De jonge juniorenploeg, Melissa, Daphne, Henea, Yvanka, Felicia, Myrthe, Leona, Willeke en Iris. waren goed voorbereidt maar hadden zoals vaak met deze wedstrijden geen idee over de tegenstand.
Maar de oefeningen waren prima voor elkaar en de dames mochten dan ook diverse malen het podium betreden.

Een 3 de plaats op minitramp en Pegasus minitramp   en een 1 ste plaats op Pegasus plank. 
 
Ook de B Jeugd, Kim, Judith, Sanne, Luna, Lise, Sterre en Nicole,  lieten  zien goed aanwezig te zijn en haalde een enorme oogst aan prijzen binnen. Een 2 de plaats op tumbling en minitramp en 1 ste op kast plankoline en Pegasus minitramp.
Bij de C jeugd waren er 2 teams in de race. GVN 1, Linda, Kyra, Charlotte, Madelief, Esmee, Sophie, Nina, Marit en Lotte wisten, ondanks de grote tegenstand,  toch  nog een 3 de plaats op Pegasus minitramp en op het B niveau een 3 de plaats op minitramp te pakken.
GVN 2, Loes, Fleur, Djuna, Lindsey, Tamara, Esmee en Judith bleven helaas buiten de prijzen. 
 
Ook in de middag ging het gewoon verder maar nu met de junioren en senioren in de A en B niveau.
De junioren, Indy, Erika, Anouk, Naomi, Iris en Julia,  waren goed op stoom en sprongen een viertal bekers bij elkaar. Een 2 de plaats op tumbling en Pegasus plank en een 1 ste plaats op minitramp en Pegasus minitramp. Op minitramp wist Naomi voor het eerst de dubbele salto in een wedstrijd te turnen.

Ook de senioren, Elske, Amber, Kristin, Marije, Manon, Lisette, Lisanne, Anna, Nina en Mariette, sprongen uitstekend en dat leverde een goed resultaat op. Een 2 de plaats op Pegasus minitramp en een 3 de plaats op tumbling.

Een lange drukke dag maar met zeer goede resultaten. Zelfs 5 x Kampioen van Overijssel.

GVN zit nog duidelijk in de lift bij het groepsspringen.
De volgende keer dat er turnsters van GVN in actie komen zal zijn bij de voorronde van de 3 de divisie op 14 december

email this page