Peutergymnastiek (kind en ouder)

Peutergymnastiek

Lees meer...

Bij de GVN kunnen jongens en meisjes vanaf 1 1/2 jaar onder leiding van een ervaren trainer spelletjes en oefeningen doen. Er worden veel toestellen en spellen tevoorschijn gehaald. Er is natuurlijk een trampoline en een lange mat om een koprol te maken, en allerlei andere leuke klim- en kruiptoestellen.
Of je nu 1, 2 of 3 jaar bent, je kunt gewoon jezelf zijn en op je eigen niveau meedoen. Het belangrijkste is dat iedereen op een speelse manier met het turnen in aanraking komt.

De Peutergymnastiek is elke maandag van 15.45 uur tot 16.30 uur.

Uw zoon of dochter mag vrijblijvend 3 lessen meedoen.

Deze lessen worden gegeven door Esmee. 

Step aerobics

De Stepsles wordt vanaf 1 januari 2017 niet meer aangeboden.

 

Recreatieturnen

Lees meer...

Total Body Work-Out

Op dinsdagavond én woensdagavond geeft Evaline van 20.30 tot 21.30 uur Total Body Work-Out.

 

Lees meer...

Actief bewegen in 2 varianten:
Total Body Work-Out op dinsdag en Total Body Work-Out HIGH op woensdag.
Beide lessen zijn van 20.30 uur tot 21.30 uur en bestaan uit een  gedeelte cardio, functionele spierverstevigende training en ontspanning.
Het verschil zit in de intensiteit. Zo heeft Total Body Work-Out HIGH  een pittig cardio gedeelte welke de getrainde sporter uitdaagt en is  de reguliere Total Body Work-Out iets makkelijker te volgen, waardoor  deze zeer geschikt is voor diegene die niet met de trend ‘hoe harder hoe beter’ mee wil gaan, maar wel lekker wil bewegen. Denk hierbij ook  aan fitte 50+ers, zwangere vrouwen of mensen die een tijdje niet of  nog nooit gesport hebben. Iedereen is welkom! Start je in de ene  groep, maar voel je je misschien toch prettiger in de andere,  switchen mag altijd!

Foto is gemaakt door Stephan Jansen.

Grondgymnastiek Dames 50+

Lees meer...Grondgymnastiek dames 50+

Wil ook jij je spieren versterken en het uithoudingsvermogen verbeteren. Dan moet je zeker meedoen met de dames gymnastiek, waarbij blijkt dat je ook op een oudere leeftijd prima in staat bent op een goede en verantwoorde manier te bewegen.