Fotoverslag 50 jarig jubileum

Hieronder staan de foto's die door Hilde Lips en Natasja Westerhof zijn gemaakt. Voor de foto's kun je klikken op de foto van de groep en daarmee kom je in het Picasa fotoalbum.

 

Jubileum Algemeen en Receptie

 Lees meer...

 

Jubileum groep Ouder en Kind: Ot en Sien

 

 Lees meer...

 

Jubileum groep 1/2 Rattenvanger van Hamelen 1284

 

 Lees meer...

 

Jubileum groep 3 Cowboys en Indianen 1860

 

 Lees meer...

 

Jubileum groep 4 Star Wars 1977

 

 Lees meer...

 

Jubileum groep 5 Middelen 500 N.C.

 

 Lees meer...

 

Jubileum groep 6 Punk&Rock'n roll 1955

 

 Lees meer...

 

 

Jubileum Jongensgroep Vooroorlogse gym 1928

 

 Lees meer...

 

 

Jubileum groep 7&8 Flower Power 1969

 

 Lees meer...

 

 

 

Jubileum Damesgroep Zumba Heden

 

 Lees meer...

 

Jubileum Springgroep Grease 1978

 

 Lees meer...

 

Jubileum Selectie Moulin Rouge 1889

 

 Lees meer...

 

Jubileum Oudtrainers Anita en Janny

 

 Lees meer...

 

Jubileum Sluiting

 

 Lees meer...

 

Verslag 50 jarig jubileum

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'http://www.destentor.nl/logger/p.gif?a=1.3882541&d=/2.1817/2.2696/2.2813'
There was a problem loading image 'http://www.destentor.nl/logger/p.gif?a=1.3882541&d=/2.1817/2.2696/2.2813'
There was a problem loading image 'http://img.dezeregio.nl/rs/trans.gif'
There was a problem loading image 'http://img.dezeregio.nl/rs/trans.gif'
There was a problem loading image 'http://i.1rs.nl/img/normal/2013/06/huldiging-jenny-fijlstra-2.jpg'
There was a problem loading image 'http://i.1rs.nl/img/normal/2013/06/huldiging-jenny-fijlstra-2.jpg'
There was a problem loading image 'http://i.1rs.nl/img/normal/2013/06/dsc06294.jpg'
There was a problem loading image 'http://i.1rs.nl/img/normal/2013/06/dsc06294.jpg'

Beste vrijwilligers, jubileumcommissie en leiding.

Graag wil ik jullie bedanken voor jullie inzet en bijdrage die er is geleverd! Hierdoor kunnen we terugkijken op een Spetterende Jubileum Uitvoering van de Gymnastiekvereniging Nieuwleusen! Wervelend, sprankelend en vooral een knap stukje organisatie en een mooie samenwerking op allerlei gebied. O.a. Catering, schminken, toestelcommissie, begeleiding van de groepen.....en nog veel meer!

In één woord SUPER BEDANKT,

 

Namens het bestuur van de GV Nieuwleusen,

Mariëtte Holterman

 

Lees meer...Jubilerend GVN levert show en prestaties

NIEUWLEUSEN - Het vijftigjarige GVN sloot haar jubileumactiviteiten af met 'Back to the future', een show waarin alle afdelingen zich presenteerden binnen het kader van een tijdmachine.

Die moest onder leiding van Professor Tijd steeds door het publiek met een '1, 2, 3….Actie!' worden aangezwengeld. De verschillende kindergroepen (van 1 en 2 tot 7 en 8) legden de nadruk op het showelement met voorstellingen rond de Rattenvanger van Hamelen, Star Wars, cowboys en indianen en het flower power-tijdperk. Maar andere GVN-onderdelen, met name de springgroep Grease en de selectie Moulin Rouge toonden ook ingewikkelde en technische hoogwaardige oefeningen die niet iedereen hen nadoet.

"Voeger kon een gymnastiekvereniging volstaan met het aanbieden van oefenstof, maar tegenwoordig moet je ook het showelement niet vergeten", wist Ad van Heumen, voorzitter van het district Oost van de KNGU. "GVN laat zien dat ze beide aspecten beheerst." Van Heumen was naar Nieuwleusen afgereisd om GVN-lid Jenny Fijlstra tweevoudig te onderscheiden; voor haar veertigjarig lidmaatschap van de bond én vanwege haar jarenlange inzet voor de gymsport en voor GVN in het bijzonder. Voor dat laatste ontving ze de gouden bondsspeld van verdienste.

Een volle sporthal De Schakel - een kleine zeshonderd toeschouwers, vooral bestaand uit papa's en mama's, oma's en opa's en aanverwante familieleden van de ruwweg 250 uitvoerenden - genoot van een show waar de vereniging maandenlang naartoe had gewerkt. Dat kwam tot uiting in de programma-opzet, de (aan-)kleding en de inzet van zo'n vijftig vrijwilligers. Een flinke groep mensen versleepte na elk van de twaalf onderdelen steeds weer de matten, balken en kasten en droeg zo eveneens bij aan een waardige afsluiting van het halve eeuwfeest.

© de Stentor, op dit artikel rust copyright.

 

Dalfsennet geplaatst op 24 juni 2013:

NIEUWLEUSEN – Jenny Fijlstra heeft een gouden KNGU speld ontvangen. Verrast, zelfs zichtbaar ontroerd was Jennie met de uitreiking aan haar van de gouden KNGU-speld. Namens de gymnastiekunie vertolkte Ad van Huemen de enorme verdiensten van de vrouw, die al bijna vijftig jaar in de turnsport meedraait en een belangrijke spil is voor GVN en voor de turnsport in de gehele regio Oost.Jenny heeft nog veel meer in haar mars naast het gym. Ze is samen met haar man Dick, ook enorm fanatiek met het radiovossenjagen. Een paar keer per week verzorgen ze dit voor personeels- of familiefeesten bij partycentrum Het Boskamp in Dalfsen, Dan gaat het om  de radiovossenjacht, de Fox Oring en ook het konijnenjagen. Nu staan ze weer op punt te vertrekken naar Polen, om daar weer deel te nemen aan een wedstrijd.  En het lukt haar ook bij deze sport, dat Jenny veelal in de prijzen valt.

Lees meer...

Foto 1/1 - huldiging-jenny-fijlstra-2.jpg

Lees meer...

NIEUWLEUSEN – Wervelend, sprankelend en vooral een knap stukje organisatie, dat zijn de superlatieven die naar boven borrelen als je de jubileumuitvoering van Gymvereniging Nieuwleusen hebt bijgewoond. Afgelopen zaterdag 23 juni stond alles in De Sporthal de Schakel in het teken van 50 jaar GVN. Een heerlijk dorps evenement waar ieder lid van de vereniging een aandeel in had.

 

In een bomvolle sporthal de Schakel in Nieuwleusen werd 500 man aanwezige publiek getrakteerd op een avond vol met dans, gymnastiek, turnen en acrobatiek. De avond stond in het thema van Back to the Future dit was bij binnenkomst al goed te merken. De sportzaal was omgetoverd tot een ware tijdmachine met mooie lichteffecten.

 

Daarna kon het spektakel losbarsten. Natuurlijk waren de peuters en de kleuters uit groep 3 heel vertederend in hun indianenpakjes. De sportzaal was omgetoverd tot een ware circustent inclusief de bijbehorende professor uit de film Back to the Future, die als spreekstalmeester optrad.

 

Voor sommigen was het best een beetje eng om voor zo’n volle zaal met lichtbeelden en geluid en vooral al die honderden mensen op te treden. Als je dan even mag zwaaien naar je papa of mama, naar opa of oma, dan geeft dat meteen weer frisse moed om verder te gaan.

Alle leden droegen prachtige kostuums tijdens hun optreden die door bijdrage van de kledingcommissie tot een mooi geheel is gemaakt. De kleding varieerde van vrolijke cancan veren tot muizen. Zelfs twee oud ere leden van de vereniging lieten een verrassend optreden zien.

 

GVN heeft weer even kunnen genieten van een heel stel enthousiaste mensen die samen voor een prachtige show zorgden. Daarbij mogen we natuurlijk ook al die vrijwilligers voor en achter de schermen niet vergeten. Je zult er maar in no time voor moeten zorgen dat de matten, de trampolines, de bruggen, de rekstokken en de banken op veilige wijze klaar staan zodat de leden hun acrobatische toeren kunnen tonen. Of je moet maar liefst 150 kindertjes aankleden, schminken en begeleiden. Al met al kan de gymvereniging in ieder geval met trots terugkijken op dit 50-jarig jubileum.

Foto 1/3 - dsc06294.jpg

Lees meer...

Filmpjes

Filmpjes

Gymspektakel

 

Ballonnenwedstrijd

De uitslag van de ballonnenwedstrijd is er! De ballon die het verste kwam is van Roos Drenth met maar liefst 321 km. Roos heeft tijdens de jubileumuitvoering haar prijs overhandigd gekregen.

Er zijn in totaal 28 kaartjes teruggekomen; de teruggekomen kaartjes zullen wij bij de betreffende scholen afgeven.

 

 

Gymnastiekvereniging Nieuwleusen viert feest !!

 

 Lees meer...

 

Dit jaar vieren wij onze 50e verjaardag, hoogste tijd voor een feestje.

 

Lees meer...

 

Bij een verjaardag horen ballonnen…op woensdag 24 april was het feest tijdens het Gymspektakel.

 

 Daarom zijn tijdens deze feestelijke middag ballonnen uitgedeeld.

Wij hebben deze ballonnen gezamenlijk de lucht in gelaten,

degene van wie de ballon het verst komt wint een leuke prijs.

De uitreiking hiervan is op 22 juni tijdens onze jubileumvoorstelling.

 

Lees meer...

 

 

Lees meer...

 

Deze middag heeft plaatsgevonden tijdens de Nationale Sportweek en is in samenwerking met de SMON en MAS-stage van het Agnietencollege door GVN georganiseerd.

Het gymspektakel werd mede mogelijk gemaakt door

Univé, The Cow Company en Hoekman Bedrijven. 

 

Lees meer...