JM Slideshow Responsive

Jubileum

Jubileum

poster gym 

Afsprong 50-jarig jubileum Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen

 

Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen, 50 jaar jong en oud in beweging! 

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan wordt op vrijdagavond 21 juni 2013 een inloopavond voor genodigden, sponsors en belangstellenden gehouden.

Zaterdagavond 22 juni 2013 wordt door verschillende geledingen en selectieleden van de vereniging een spectaculaire show, met als thema Back to the Future gegeven.

Op donderdag 15 juli 2013 bestaat de GVN exact 50 jaar. In verband met de vakantie hebben wij dit officiële moment naar 21 juni geplaatst.

Wij willen dit jubileumjaar graag onder de aandacht brengen in de gemeente en dit feestelijk vieren met de onze leden, onze ‘buur ’verenigingen en de gemeenschap. Dit is tevens een mooi moment om onze vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.

Wij hebben daarvoor 3 jubileumactiviteiten bedacht, namelijk:

24 april 2013:  Open Gymspektakelmiddag voor alle jeugd uit Nieuwleusen in sporthal de Schakel in Nieuwleusen
Op woensdag 24 april 2013 (in de nationale sportweek) van 13.00 – 17.00 uur mag iedereen samen met een vriend/vriendin of alleen komen om zich eens lekker uit te leven op alle toestellen. Daarvoor wordt er de hele turnzaal omgetoverd met een speciale tumblingbaan in. Deze tumblingbaan is de favoriet onder bijna alle kinderen, waar ze zich lekker op kunnen uitleven.
En ter ere van het jubileumjaar houden wij dan ook een ballonnenwedstrijd. Op de Gymspektakeldag zullen we ook met z'n allen een ballon oplaten met je naam en adres. Tijdens de uitvoering van 22 juni zullen we bekendmaken welke ballon het verst gekomen is!

21 juni 2013: Inloopavond (receptie) in sporthal de Schakel
een inloopavond (van 19.00 tot 21.00 uur) voor (oud) leden, sponsoren, buurverenigingen, en genodigden. Tevens laten hier de selectie turnsters hun kunsten in een show zien. We trakteren op een gezellige inloop avond met een hapje en een drankje En natuurlijk kunt u herinneringen ophalen bij de tentoonstelling met oude foto’s, kleding enz.!

22 juni 2013:  Uitvoering met als thema ‘Back to the future’ in sporthal de Schakel
Als afsluiting geven we op 22 juni 2013 in Sporthal De Schakel (aanvang 19.00 uur) een jubileumuitvoering met als thema ‘Back to the future”, met demonstraties van alle groepen jeugd en volwassenen De turnzaal wordt zo opgesteld dat het plaats biedt aan 550 toeschouwers, waarvoor een extra tribune wordt ingehuurd. Een grootste uitvoering, dat het spectaculair zal worden, staat al vast!

Op de website wordt actuele informatie over de jubileumactiviteiten opgenomen. Zo hopen we er met z’n allen een fantastisch jubileum voor ons allen van te maken!

Om het jubileum mogelijk te maken is GVN op zoek naar mensen en ondernemers die de vereniging financieel willen ondersteunen. Hiervoor zijn sponsorpakketten samengesteld. Daarnaast wordt er een aftrap gegeven voor de Club van 50! GVN wil graag met haar selectieleden op hoog niveau blijven presteren maar dit brengt elk jaar meer kosten met zich mee. De club van 50 stelt dan financiële middelen beschikbaar om de faciliteiten rond de selectieteams te handhaven en hoopt hiermee de turnsport voor GV Nieuwleusen te behouden.

Het belang van sport voor de maatschappij is meer dan ‘sportieve belangen’, het winnen of verliezen van een wedstrijd. Aan sport zitten allerlei aspecten die een samenleving van belang acht, zoals plezier en vermaak, bewegen, gezondheid, competitie, maatschappelijke betrokkenheid (meedoen) en persoonlijke ontwikkeling. Maar er zijn ook economische aspecten verbonden aan de sport. Sporten kost vaak geld. 

 

 

 

 

 

 

email this page