JM Slideshow Responsive

Plus Clubfundaktie

Plus Clubfundaktie

de clubfund actie           fund

 

 

 

 

 

Plus Bakker Nieuwleusen start 9 november 2018 met een nieuwe spaaractie. GVN/ Dance Dance doet ook mee aan deze actie.

Hoe te sparen:

Tijdens de actie die van 9 november 2018 t/m 19 januari 2019 loopt krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een spaarpunt. Deze spaarpunten bevatten een code die je online invoert op je eigen persoonlijke fansite. Op de fansite staat vermeld hoeveel punten je bij elkaar moet sparen voor een fan artikel.

Het betreft een persoonlijke site, maar je mag je ouders, oma’s en opa’s vrienden, buren noem maar op uitnodigen om mee te sparen via jou fansite. Zij kunnen artikelen via jouw site bestellen.

Zo kan er o.a. gespaard worden voor:

Mokken, placemats, muismat, broodtrommel, slippers ed.

Wat houdt deze actie in:

De clubfundactie is sparen voor de vereniging en hun leden. De leden kunnen sparen voor fan artikelen waar zij zelf op staan.

Het leuke aan deze actie is dat je gratis spaart voor je fan artikelen, maar tegelijkertijd ook GVN/Dance Dance steunt. Elke punt dat wordt verzilverd gaat er een bedrag naar de clubkas van GVN/ Dance Dance.

De bedoeling is dat de jeugdleden meedoen aan deze actie. Maar heb je toch bezwaren voor het maken van de foto’s dan kan er altijd ook gespaard worden voor onze clublogo.

U kunt uw bezwaar mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 12 augustus 2018.

Behoor je niet tot een jeugdlid, maar denk je toch daar wil ik aan mee doen . Dat Kan!!

Mail je aanmelding dan ook naar het bovengenoemde mail adres.

 

Promospelers:

Wij mogen 5 leden selecteren die het gezicht van de actie zijn voor GVN/ Dance Dance.

Dit houdt in dat er promo artikelen bij Plus Bakker komen te hangen die voorzien zijn van een foto.

Lijkt het jou leuk om het gezicht te zijn van deze actie. Dan horen we dat graag. Bij meerdere aanmeldingen wordt door het bestuur een selectie gemaakt.

De foto’s worden gemaakt door een fotograaf van uit de organisatie Clubfund.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze actie. Neem dan eens een kijkje op www.Clubfund.nl Daar staat alles nogmaals uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

Verdere informatie volgt t.z.t. via deze website.

 

 

 

email this page