JM Slideshow Responsive

TOPPRESTATIES VOOR JEUGDSPRINGERS GYMNASTIEK VERENIGING NIEUWLEUSEN

TOPPRESTATIES VOOR JEUGDSPRINGERS GYMNASTIEK VERENIGING NIEUWLEUSEN

Afgelopen zaterdag hebben 4 jeugdspringers meegedaan aan de individuele springwedstrijd in Wierden. Voor hen was dit de eerste officiële springwedstrijd en dat was best een beetje spannend. Afgelopen weken hebben zij hard getraind om op de wedstrijd de mooiste sprongen te laten zien. En dat is gelukt! Samen hebben zij 6 medailles bij elkaar gesprongen.

Kristy van den Hoogen heeft op 3 toestellen deelgenomen in het B-niveau en op 1 toestel in het C-niveau. Zij heeft zich goed staande weten te houden in het grote en sterke deelnemersveld. Kristy werd 14e op airtrack, 9e op minitramp, 13e op minitramp pegasus en 22e op plankoline kast.

 

Voor de heren was het deelnemersveld iets kleiner, maar dat maakte de wedstrijd niet minder spannend. Dylan van den Hoogen heeft voor zijn knappe series op airtrack het goud in ontvangst mogen nemen. Daarnaast verdiende hij het zilver op plankoline kast, hij werd 7e op minitramp pegasus en 4e op minitramp. Max Konterman heeft het brons in ontvangst mogen nemen voor het onderdeel plankoline kast, op minitramp werd hij 8e, 7e op airtrack en 5e op minitramp pegasus. Hristo Knol mocht zelfs 3keer het podium betreden. Hij pakte het zilver op minitramp, airtrack en minitramp pegasus. Op plankoline kast werd hij 4e.

 

Het was een lange dag, maar de springers hebben knappe prestaties geleverd. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en wil jij ook graag leren springen? Kom dan eens meetrainen, zie voor meer informatie het lesrooster op onze website.

b_720_0_16777215_00_images_Springen.jpg

email this page