JM Slideshow Responsive

Turnsters Britt Mijnheer en Renske Bijlenga goed voor Podium

Turnsters Britt Mijnheer en Renske Bijlenga goed voor Podium

Afgelopen zaterdag werd in Nieuwleusen de play-off van de 5e divisie geturnd. 

Bij de pupillen 2 mochten Britt Mijnheer en Claudia Hekman laten zien wat ze in huis hadden. 

Britt turnde een stabiele wedstrijd en mocht het zilver in ontvangst nemen. Zij heeft zich hiermee geplaatst voor de finale.

Claudia turnde een betere wedstrijd dan de plaatsingswedstrijd en dit was ook te zien in de scores. Claudia werd 7e, dit was helaas net niet genoeg voor de finale.

Jeugd 1 turnsters Lieke Bos, Lotte Brinkman en Anouck Last hebben de laatste tijd hard gewerkt aan het verbeteren van de oefeningen. Zij hebben alle drie een betere wedstrijd geturnd dan de plaatsingswedstrijd. Helaas was dit net niet voldoende voor een finale plaats. 

Junioren Tamara Kok en Marije Scholten hebben ook een goede wedstrijd geturnd. Tamara werd 4e en heeft hiermee een finale plaats bemachtigd. Marije liep helaas een blessure op, zij heeft wel de wedstrijd uitgeturnd, maar dit leverde geen finale plek meer op. 

Als laatste senioren Esmé Strijker, Renske Bijlenga en Anna Huzen. Voor deze dames was het de eerste wedstrijd van het seizoen en zij wisten dus al dat ze door mochten naar de finale. Hierdoor was dit een mooi moment om nieuwe elementen uit te proberen in de wedstrijd oefeningen. Esmé, eerstejaars senior, heeft hier goed gebruik van gemaakt. Zij turnde goede oefeningen en werd 12e. Anna heeft een keurige wedstrijd geturnd met weinig foutjes en werd 6e. Renske begon de wedstrijd sterk en wist dit vast te houden. Zij mocht het brons in ontvangst nemen. 

Volgende week zullen een aantal turnsters uit de 4e divisie de finale in Hengelo turnen. 

email this page