JM Slideshow Responsive

Zilver voor turnster Kim van Zwol

Zilver voor turnster Kim van Zwol

 

Afgelopen zaterdag werd in Westerhaar de plaatsingswedstrijd 6e divisie geturnd. 

Linde Borger deed bij de pupillen 2 mee, aan deze categorie deden veel meisjes mee. Linde heeft een keurige wedstrijd geturnd en werd 18e. Linde mag via de play-off nogmaals proberen een plekje voor de finale te behalen.

Jeugd turnsters Kim van Zwol, Eveline van den Bergh en Iris Strijker hebben een goede wedstrijd geturnd.

Kim begon direct sterk en wist dit vast te houden. Zij mocht dan ook het zilver in ontvangst nemen. 

Iris en Eveline turnden beide ook een goede wedstrijd, maar hadden enkele foutjes. Iris werd 6e en heeft zich rechtstreeks geplaatst. Eveline werd 15e en gaat daarmee naar de play-offs.

Als laatste was het de beurt aan Fleur Stolte. Fleur is eerste jaars senior en wist in deze categorie goed mee te turnen.

Echter door een foutje op de brug moest zij genoegen nemen met een 11e plaats. Zij gaat ook via de play-off proberen een plekje voor de finale te bemachtigen. 

b_720_0_16777215_00_images_kim.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben de jongste turnsters van GVNieuwleusen afgelopen vrijdag het eerste testmoment gehad. Tijdens deze speciale training waren ouders, opa's, oma's en andere bekenden welkom en de tribune zat lekker vol! Alle 15 turnsters hebben goed hun best gedaan en hebben alle oefeningen glansrijk volbracht. Alle meiden werden beloond met een mooie medaille en een bloemetje. 

voor meer foto's klik hier

b_720_0_16777215_00_images_DSC_3719.jpg

email this page