JM Slideshow Responsive

Turnsters GVN naar 1/2 NK en finale 4e divisie

Turnsters GVN naar 1/2 NK en finale 4e divisie

Turnsters GVN naar 1/2 NK en finale 4e divisie

Een aantal turnsters van GVN uit Nieuwleusen hadden zich geplaatst voor de Districtsfinales Regio Oost in Doetinchem. Op deze finales waren er tickets te turnen voor de de 1/2 NK van de 3 de Divisie.

Bij de Pupil 2 wisten Merel Benne en Elize Vedder een goede wedstrijd te turnen. Elize wist de oefeningen nog beter uit te voeren dan de vorige wedstrijd en pakte met een 13 plaats een ticket. Een enorme prestatie. Esmee Stege wist haar wedstrijd bij de Jeugd 1 uit te turnen,  maar moest genoegen nemen met een plaats in de middenmoot.

Bij de junioren ging het voor Madelief Logtenberg niet van een leien dakje en maakte wat fouten op balk. Doordat er meerdere wedstrijden waren voor de junioren kon pas na de laatste wedstrijd bepaald worden wie er door zouden gaan. In de laatste wedstrijd die pas om 20.00 uur begon stonden de senioren Carlijn Beernink, Naomi Slager en Luna Sterken hun wedstrijd te turnen. De dames wisten wel goede oefeningen te laten zien maar kwamen tekort voor de doorstroom. Madelief had genoeg punten verzameld en pakte met een 24 ste plaats een ticket.

GVN is er trots op dat twee van haar turnsters naar de 1/2 NK mogen medio april.

In Wierden werd de play-off 4e divisie geturnd. Instappers Eva Eikelboom en Esmee Visscher wisten zich goed staande te houden in een sterk deelnemersveld. Beide dames hebben zich helaas niet geplaatst voor de finale.

Daarna mochten Tess Stad, Myrle Timmerman en Lieke Visscher hun oefeningen laten zien. Tess begon direct sterk en wist dit vast te houden. Zij werd 6e en heeft zich hiermee geplaatst voor de finale. Lieke en Myrle hebben een keurige wedstrijd gedraaid. Tegelijkertijd turnde Lotte Hoeve haar wedstrijd. Zij begon goed, maar moest helaas dealen met een foutje  balk. Lotte wist zich helaas niet te plaatsen.

Daarna was het de beurt aan pupillen Noor Kreule en Noah Hoeve. Zij turnden een keurige wedstrijd maar het deelnemersveld was helaas te sterk.
Als laatste de senioren Nadiah Holtland en Judith Huls. Beide hebben ondanks de zenuwen een goede wedstrijd geturnd. Maar ook zij hebben zich helaas niet geplaatst voor de finale.

Volgende week komen er turnsters in actie bij de 6 de divisie in Westerhaar

 b_720_0_16777215_00_images_tess.jpg
email this page