JM Slideshow Responsive

Turnsters GVN door naar districtsfinales

Turnsters GVN door naar districtsfinales

 

Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor een groot aantal turnsters van GVN uit Nieuwleusen. De finales van de 3 de divisie. In deze wedstrijd zou bepaald worden,  wie er door zouden gaan naar de Districtsfinales en richting de NK's. Er zijn 3 voorrondes,  waarbij je voor de eindscore, de minst geturnde wedstrijd mag laten vervallen. De twee beste wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en daaruit volgt een rankingslijst.

Bij de Instap moest Femke Durieux genoegen nemen met een 13 de plaats, maar liet wel een stijgende lijn zien. Bij de Pupil 1 werd Sophie Kijk in de Vegte 14 de en Ilse van Zwol 18 de. Beide dames hebben zich duidelijk verbeterd sinds de vorige wedstrijd. Ook de Pupil 2 wisten zich goed staande te houden waarbij Claudia Velthuijsen een keurige 6 de plaats opeiste. Elize Vedder werd 15 de.

Elize had de eerste twee wedstrijd prima geturnd en mag door naar de Districtsfinale.

Ook Esmee Stege was met een 7 de plaats verzekerd van de doorstroom.

Madelief Logtenberg wist door stabiel te turnen een 4 de plaats in te nemen en bleef jammer genoeg net naast het podium. Maar gaat wel door naar de volgende ronde. De senioren turnden heel wisselend. Maar,  door niet alleen deze wedstrijd,  maar ook de vorige goede resultaten,  wisten zich Luna Sterken, Naomi Slager en Carlijn Beernink te plaatsen.

GVN deed goede zaken op deze dag. Niet alleen werden de oefeningen beter uitgevoerd,  maar gaan er in totaal 6 turnsters rechtstreeks door naar de Districtsfinales op 10 februari as. in Doetinchem. Tevens staan er nog 2 op de reservelijst. Een prima opbrengst voor de turnselectie van GVN.

Volgende week zaterdag 3 februari, zal er in De Schakel in Nieuwleusen, de voorronde plaatsvinden van de 5 de Divisie.

email this page