JM Slideshow Responsive

Turnster Manon Bouwman pakt Goud

Turnster Manon Bouwman pakt Goud

De turnselectie van GVN uit Nieuwleusen heeft afgelopen weekeinde goede zaken gedaan. Tijdens de kwalificatie wedstrijden van de 4 de divisie in Emmeloord weren er divers goede resultaten bereikt.

Mocht je bij de ze voorronde niet bij de eerste 10 eindigen kon je proberen om via de Play Off op 10 februari alsnog een plaats voor de finale te bemachtigen.

De jonge instappers Esmee Visscher en Eva Eikelboom waren door de zenuwen nog niet in staat hun beste resultaat neer te zetten. Esmee werd 12 de en Eva 18 de. De volgende wedstrijd zal het vast beter gaan.

Bij de pupil 1  moesten Noah Hoeve en Noor Kreule de meerdere erkennen in hun tegenstand. Beide jonge turnsters gaan door naar de Play Off. Ook bij de Pupil 2 had er meer ingezeten maar Tess Stad, Myrle Timmerman en Lieke Visscher turnen naar behoren. De stijgende lijn was merkbaar en bij de Jeugd 1 ging het lopen. Ilse Vreeburg, Kristy van den Hoogen en Esmee Visscher turnden een uitstekende wedstrijd. Kristy werd 8 ste, Ilse 5 de en Esmee mocht het podium betreden voor een 2 de plaats.

Prima gedaan van deze 3 meiden. Bij de Junioren werd Lotte Hoeve 13 en Marit Klein 5 de, net naast het podium. Zoals vaker zit het venijn in de staart en wel bij de senioren. GVN beschikt over een grote groep senioren die het nog altijd leuk vinden om te turnen. Dat was nu ook weer te merken. De dames lieten zien,  zich met de besten te kunnen meten.

Nadiah Holtland 20 ste, Judith Huls 17 de, Henea van Dijken 6 de, Lisette van Hulzen 5 de, Linda Hoeve 4 de en Manon Bouwman 1 ste.

Weer een prima dag voor GVN,  met veel goede plaatsen. En een aantal turnsters,  die via de Play Off, nog zouden kunnen doorstromen. Volgende week valt in Hengelo de beslissing voor de 3 de Divisie, wie er doorgaan naar de Districtsfinales

IMG 20180120 WA0002   IMG 20180120 WA0005 1

email this page