JM Slideshow Responsive

Start Pilates bij GVN

Start Pilates bij GVN

GVN start na de kerstvakantie met Pilates. De eerste groepsles is op woensdag 10 januari van 9.00-10.00 uur in sporthal De Schakel en wordt gegeven door Evaline Ridderikhoff. Zij geeft al een aantal jaren les bij GVN en heeft haar c.v. vorig jaar uitgebreid met succesvolle afronding van de opleiding tot Pilates-instructrice. Daarvoor had ze al een cursus tot Mind-fit-trainer gevolgd. Deze 2 opleidingen vormen de basis voor haar nieuwe Pilates-les bij GVN. 
Evaline biedt Pilates in meerdere niveaus aan zodat zowel de geoefende sporter als de beginner voldoening uit de les kan halen. Ze is er van overtuigd dat (bijna) iedereen baat heeft bij Pilates! 
"Bewustwording van ademhaling, houding, spierspanning en het creëren van een sterke core (buik- en rugspieren) is iets dat we allemaal kunnen gebruiken. Van de fanatieke crossfitter tot de wielrenner tot de man/vrouw die altijd zo netjes het onkruid uit de tuin staat te trekken. Of wat denk je van moeders die hun kinderen op 1 heup dragen en met de ander hand van allerlei andere dingen staan te doen?" 
Wil je weten of pilates wat voor jou is kom gerust een proefles volgen. (Je moet wel in staat zijn grondoefeningen uit te voeren.) Je mag 3 keer gratis een proefles meedoen voordat je besluit of je lid wilt worden van onze Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen. Dus gun jezelf 3 proeflessen en ontdek pilates!
email this page