JM Slideshow Responsive

TURNSTER LINDA HOEVE PAKT BRONS.

TURNSTER LINDA HOEVE PAKT BRONS.

TURNSTER LINDA HOEVE PAKT BRONS.

In Hellendoorn werd afgelopen weekeinde het Turnschool Rijssen toernooi georganiseerd. Een groot toernooi met ruim 500 turnsters uit het gehele land. Die hier hun wedstrijd turnen ter voorbereiding op het seizoen.
De turnselectie van GVN uit Nieuwleusen had een aantal turnsters afgevaardigd, uit de 4 de divisie, om hieraan deel te nemen.
Bij de Pupil 1 wist Noah Hoeve een prima wedstrijd te turnen en werd keurig 9 de. Bij de pupil 2 wisten Tess Stad, Lieke Visscher en Myrle Timmerman te eindigen in de middenmoot op een respectievelijke 11, 12, en 13 de plaats.
Ilse Vreeburg turnde een goede wedstrijd bij de Jeugd 1 en was zeer tevreden met een 7 de plaats. Esmee Visscher werd hier 11 de.
Lotte Hoeve en Marit Klein wisten zich staande te houden bij de junioren. Lotte en Marit turnden een nette wedstrijd, met nog een aantal verbeterpuntjes.
Bij de senioren een zeer grote groep turnsters. Hier wist Linda Hoeve door een zeer stabiele wedstrijd te turnen een 3 de plaats op te eisen. Manon Bouwman eindigde er vlak achter en werd 4 de. Lisette van Hulzen werd 6 de.
GVN is zeer trots op haar grote groep senior turnsters. Die zowel vorige week als deze weer laten zien dat de combinatie van plezier in het turnen en proberen een prestatie neer te zetten, een goede combinatie is.
De komende trainingen zullen de oefeningen geëvalueerd worden. Waarbij geprobeerd zal worden, voor hun wedstrijden in januari, een nog beter resultaat neer te zetten.

b_720_0_16777215_00_images_Naamloos.png

 

email this page