JM Slideshow Responsive

Linda Hoeve pakt goud

Linda Hoeve pakt goud

Afgelopen zaterdag werden er in Rijssen de Play Off wedstrijden Individueel Toestel turnen voor dames gehouden.

Van de turnselectie van GVN uit Nieuwleusen hadden 5 turnsters zich niet rechtstreeks geplaatst, en hadden in deze Play Off alsnog een kans gekregen om naar de finale te gaan.

Bij de Instap waren Noah Hoeve en Noor Kreule niet in staat om bij de eerste 10 mee te turnen, Noah werd 14 de en Noor 16 de. Voor deze twee jonge turnsters zit deze wedstrijdreeks erop en gaan zich klaarmaken voor andere wedstrijden.

Floor Kragt turnde bij de Jeugd 1 een prima wedstrijd en maar bleef net naast de doorstroom met haar 9 de plaats,  aangezien er 8 doorgaan. Floor is nu eerste reserve, mocht er iemand uitvallen dan zou zij naar de finale kunnen gaan.

Bij de senioren was het erg spannend. Nadiah Holtland turnde voor wat ze waard was en eindigede op een keurige 10 de plaats. Linda Hoeve turnde een goede wedstrijd. Toch waren er her en der nog wat foutjes en het zou afwachten worden waar ze zou eindigen. Maar na optelling van scores mocht Linda de hoogste plaats betreden,  want ze was 1 ste geworden.

Een score waar niet op gerekend was. Maar een mooie verrassing, waar Linda zeer tevreden mee was.

Volgende week zaterdag,  11 maart,  zal GVN een thuiswedstrijd verzorgen en wel de voorronde voor de 6 de Divisie,  waar een groot aantal turnsters van GVN aan zullen deelnemen.

  

email this page