JM Slideshow Responsive

GVN start het seizoen uitstekend

GVN start het seizoen uitstekend

Afgelopen zaterdag waren er in De Schakel in Nieuwleusen de eerste voorrondes voor het individueel toestel turnen voor dames in de 3 de divisie.

GVN was met ruim 30 turnsters zeer goed vertegenwoordigd in deze wedstrijden, en was tevens verantwoordelijk voor de organisatie.

Bij een thuiswedstrijd zijn de verwachtingen altijd hoog gespannen.

In de eerste wedstrijd lieten de Pupillen 1 zien goed mee te kunnen komen. Als beste kwam Naima Veijer uit de bus met een 5 de plaats, Meike van den Bergh 8 ste, Elize Vedder 11 de en Claudia Velthuijsen 12 de, de andere turnsters  van GVN konden dit hoge niveau nog niet bolwerken en bleven steken in de middenmoot.

De junioren hadden hun dag niet, of het nu aan het tijdstip lag of wedstrijdspanning is niet zeker. De dames lieten duidelijk steken vallen die niet nodig waren. Daar zal de komende weken zeker aandacht aan besteed worden voor de volgende wedstrijd. De best geplaatste turnsters waren Myrthe Brekveld met een 11 de plaats, Luna Sterken 12 de en Lise Laman 13 de.

In het 2 de blok wisten bij de Jeugd 2,  Sophie Kappert en Kyra Stege zich in de middenmoot te handhaven. Sophie werd 9 de en Kyra 10 de.

Gelukkig zat het venijn in de staart en in het 3 de blok ging het gas erop.

Bij de pupillen 2 waren ze zeer goed bezig en wisten uitstekende oefeningen neer te zetten. Wat weer resulteerde in een zeer goede einduitslag.

Zo werd Fleur Apeldoorn 2 de, Esmee Stege 3 de. De anderen moesten genoegen nemen met plaatsen buiten de top tien. Ook de senioren hadden hun dag en waren zeer tevreden met de vooruitgang die ze geboekt hadden,  door hard werken tijdens de trainingen.

Erika Boersma werd 3 de, Julia Vasse 9 de, Carlijn Beernink 10 en Naomi Slager 14. Plaatsen waar de dames tevreden mee waren.

Komende weken zullen de oefeningen nader bekeken worden om te zien of er voor de volgende wedstrijd,  op 17 december, nog meer mogelijk is.

email this page